Διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης: κριτήρια επιλογής χώρου

-

Πίνακας Περιεχομένου

 Η πολυαναμενόμενη στιγμή της απόκτησης πτυχίου επιτέλους ήρθε! Πού θα το γιορτάσετε; Η αποφοίτηση είναι ένας μοναδικός σταθμός στη ζωή μας, και ως τέτοιος, θέλει και απαιτεί ξεχωριστή, μοναδική μεταχείριση, με τη διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης! Ποιες είναι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε για να βρείτε το κατάλληλο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί ένα αξέχαστο πάρτυ; Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για αίθουσες που θα φιλοξενήσουν ένα τέτοιο γεγονός;

Εκδήλωση αποφοίτησης

Διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης με θεματικό χαρακτήρα

Μία από τις παρεξηγήσεις που μπορούν να «χαλάσουν» την πολυαναμενόμενη γιορτή είναι να θεωρήσουμε ότι το κέφι και η διάθεση είναι υπεραρκετή συνθήκη για την επιτυχία του πάρτυ και δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος σχεδιασμός. Αν πέσει κανείς σε αυτήν την παγίδα, θα διακινδυνεύσει να κάνει τη λάθος επιλογή χώρου και ουσιαστικά να ρισκάρει την επιτυχία της διοργάνωσης.

Επισκεπτόμενοι την StageYourIdea πλατφόρμα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ιδαίτερους χώρους διοργανώσεων (τους οποίους αποκαλούμε αίθουσες) για μοναδικά θεματικά πάρτυ (αποφοιτήσεων).

Η επιλογή της κατάλληλης αίθουσας, με την αισθητική που προσιδιάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων στη γιορτή, δημιουργεί την μία και μοναδική ατμόσφαιρα που έρχεται να συμπληρώσει την ξεχωριστή σας στιγμή αποτελώντας εγγύηση καλοπέρασης για όλους τους καλεσμένους.

Σελίδα Αναζήτησης πλατφόρμας StageYourIdea
Σελίδα Αναζήτησης πλατφόρμας StageYourIdea για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης

Μέσω της δημιουργικής αξιοποίησης των φίλτρων της StageYourIdea πλατφόρμας μπορείτε να βρείτε αίθουσες βάσει των επιθυμητών σας κριτηρίων. Το budget που διαθέτε ίσως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που θα καθορίσει το εύρος της αναζήτησής σας και μπορεί να καταστεί τροχοπέδι αν δεν γνωρίζετε πως ακριβώς να φιλτράρετε για το καλύτερο deal σύμφωνα με το προϋπολογισμό σας.

Στην πλατφόρμα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ποικιλία από τύπους χρέωσης των αιθουσών. Οι τιμές εμφανίζονται σύμφωνα με τη δημόσια προσφορά τους και τις ορίζει ο εκάστοτε αιθουσάρχης. Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα με το πότε προτίθεστε να αιτηθείτε για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης (δηλαδή Σαββατοκύριακο vs καθημερινή ή απόγευμα vs βράδυ) η τιμή ενδέχεται να είναι διαφορετική. Εξετάστε την ενότητα ‘Χρέωση’ εντός της κάθε καταχώρισης για να δείτε ποια μέρα / ώρα είναι ιδανική για εσάς. Το αίτημά σας είναι δωρεάν και οι συναλλαγές γίνονται εκτός της πλατφόρμας.

Η χρέωση μπορεί να φιλτραριστεί σύμφωνα με την παροχή φαγητού ή / και ποτού. Ποιος θα το αναλάβει για την διοργάνωσή σας; Θέλετε ο Χώρος να (τα) παρέχει ή θέλετε να φέρετε εσείς τα δικά σας;

Επιλέγοντας το αντίστοιχο κριτήριο αναζήτησης και πατώντας ‘Εφαρμογή’ θα γίνει μία ανανέωση της αναζήτησης με τις αίθουσες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Σελίδα Αναζήτησης StageYourIdea φιλτράρισμα αιθουσών για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης βάσει της τιμής
Φίλτρα αναζήτησης αιθουσών βάσει τιμής και παροχής φαγητού ή / και ποτού στην StageYourIdea πλατφόρμα

Μίσθωση με την ώρα ή την ημέρα, με το άτομο ή ελάχιστη κατανάλωση;

Τιμή / ώρα ή ημέρα: θα κληθείτε να πληρώσετε για μίσθωση κενής αίθουσας (δεν περιλαμβάνεται φαγητό ή / και ποτό) όπου θα μπορείτε να Φέρετε Τα Δικά σας (Bring Your Own). Θα πρέπει να συμβουλευτείτε την ενότητα ‘Χρεωση’ εντός της καταχώρισης ώστε να ξέρετε τι ακριβώς μπορείτε να φέρετε μαζί σας, εκτός και αν έχετε επιλέξει το αντίστοιχο φίλτρο από τη σελίδα της αναζήτησης.

Τιμή / άτομο: θα κληθείτε να πληρώσετε ανά καλεσμένο / επισκέπτη και μπορεί να περιλαμβάνει παροχή φαγητού ή / και ποτού από το Χώρο μπορεί και όχι. Θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας την ενότητα ‘Περιγραφή’ εντός της καταχώρισης (βλ. Σημείωση).

Τιμή / συνολική ελάχιστη κατανάλωση: περιλαμβάνει την κατανάλωση φαγητού ή / και ποτού ως ελάχιστο σύνολο (από όλους τους καλεσμένους) κατά την διάρκεια της δραστηριότητάς σας. Όταν αφορά τύπο κράτησης ως ‘Ολόκληρη Αίθουσα’ αυτό συνεπάγεται ότι μπορείτε στην ουσία να κάνετε ιδιωτικό πάρτυ αποφοίτησης ενώ ο καθένας πληρώνει για την παραγγελία του.

Αν ως παρέα φτάσετε την ελάχιστη κατανάλωση (ή την ξεπεράσετε) εσείς, ως διοργανωτής, δεν θα πληρώσετε απολύτως τίποτα, πέρα από την ατομική σας κατανάλωση. Αν η συνολική κατανάλωση είναι μικρότερη από την ελάχιστη απλά θα κληθείτε να πληρώσετε τη διαφορά.

Εσωτερική ή εξωτερική αίθουσα για το πάρτυ;

Ως διοργανωτές, το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά είναι αν το πάρτυ μπορεί ή πρέπει να πραγματοποιηθεί σε εσωτερική ή εξωτερική αίθουσα. Οι καιρικές συνθήκες προφανώς και πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά όχι μόνο. Η χωρητικότητα των αιθουσών σε σχέση με τα τον αριθμό των καλεσμένων και σε σχέση με το στυλ διάταξής τους χωροταξικά, η πρόσβαση στο μπαρ, η δυνατότητα υψηλής έντασης του ήχου ή αν επιτρέπεται η μουσική μετά τα μεσάνυχτα (βλ. κανόνες) είναι μερικά από τα φίλτρα / κριτήρια αναζήτησης που μπορείτε να εισάγετε στη Σελίδα Αναζήτησης της StageYourIdea προκειμένου να διαπιστώσετε ποιες επιλογές ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Η StageYourIdea πλατφόρμα σας προσφέρει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε εικονικά σε όλες τις αίθουσες και να εξετάσετε τα στοιχεία που εσείς θεωρείτε πιο σημαντικά στην επιλογή της διοργάνωσής σας.

Η ταυτότητα του πάρτυ αποφοίτησης

Καθώς το πάρτυ αποφοίτησης δεν είναι μία ακόμη, τυχαία αφορμή για γιορτή και χαρά αλλά σηματοδοτεί κάτι πολύ συγκεκριμένο στη ζωή ενός φοιτητή, το κλείσιμο ενός μεγάλου και σημαντικού κεφάλαιου στη ζωή του και την αρχή του επόμενου, θα πρέπει να είναι σύμφωνο με την ταυτότητα του εορτάζοντα – απόφοιτου. Δε χρειάζεται να υπερτονίσουμε τις διαφορές μίας αποφοίτησης ενός πιο οικονομικού ή τεχνοκρατικού τμήματος με την απόφοίτηση από ένα καλλιτεχνικό.

Οι σπουδές, τα ενδιαφέροντά μας και τελικά το επάγγελμα που ακολουθούμε είναι σημαντικό συστατικό στοιχείο της ταυτότητάς μας και την επηρεάζει σημαντικά. Αρκεί απλά να αναλογιστούμε πόσο συχνά αναγνωρίζουμε στο δρόμο το επάγγελμα, ή έστω τις προσλαμβάνουσες και τα ενδιαφέροντα νέων, μόνο από τους κώδικες ενδυμασίες και ομιλίας τους; Αυτή η γιορτή αξίζει να έχει τη μοναδικότητά της και να βρει τη θέση της, μακριά από πιο εύκολες, εμπορικές ή τυχαίες επιλογές διασκέδασης.

Ποιο είναι το ιδανικό σκηνικό για το πάρτυ αποφοίτησης;

Η αισθητική και η ιδιαίτερη ταυτότητα μιας αίθουσας είναι αυτή που θα δώσει την αίσθηση του ιδανικού σκηνικού για την πραγματοποίηση του πάρτυ αποφοίτησής σας. Αυτή θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που θα αρμόζει στην ιδιαιτερότητα της στιγμής.

Ονειρεύεστε το σκηνικό ενός κήπου; Ενός πάρτυ στην εξοχή, με όλη την αίσθηση ανεμελιάς μια άλλης εποχής; Θέλετε, μήπως, τα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί καν να μετακινηθείτε πολύ πέρα από το κέντρο της πόλης; Αυτή η πολύτιμη εμπειρία ιδιωτικότητας για εσάς και την παρέα σας, σε μικρή σχετικά απόσταση από το κέντρο της πόλης, σε ένα χώρο διοργάνωσης που μοιάζει να ήρθε από άλλη δεκαετία είναι δυνατή και καθόλα προσιτή για το δικό σας πάρτυ αποφοίτησης….

Οικιστική αίθουσα με κήπο έτοιμη για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης

 Ή αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο πιο μακριά; Αν έχετε πολύ περισσότερους καλεσμένους και θέλετε να μεταμορφώσετε το πάρτυ σας σε μικρή εκδρομή, όχι όμως πέρα από τα τείχη της πόλης, απλά να δραπετεύετε για λίγο από τον αστικό ιστό και την ασφυκτική αίσθηση των κεντρικών νυχτερινών στεκιών, υπάρχουν πρωτότυπες εναλλακτικές που αξίζει να σκεφτείτε. Αίθουσες που παντρεύουν στην αισθητική και την ατμόσφαιρα τους την παράδοση με την φυσική ομορφιά και την γραφικότητα, ξεκουράζοντας νου και ψυχή.

Αν νοσταλγείτε ορίζοντα για να περιπλανηθεί η ματιά σας, θέα στον Όλυμπο, αναζωογονητική δροσιά και πισίνα για πιο glamour καταστάσεις, τότε ίσως να αναζητάτε ένα περιβάλλον καθαρόαιμης αγροικίας…

Σπίτι για διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων Θεσσαλονίκη

Χορός και ξεφάντωμα ή γευστικές απολαύσεις;

Αν και στην πραγματικότητα το ένα δεν αποκλείει το άλλο, είναι σημαντικό να έχουμε προαποφασίσει το στίγμα και την ταυτότητα της ιδανικής μας γιορτής αποφοίτησης για να εντοπίσουμε και το μοναδικό σκηνικό με την κατάλληλη αισθητική που θα φιλοξενήσει το πάρτυ μας. Όσοι έχουν πάθος με το χορό, δικαίως συχνά παραπονούνται για το πόσο δύσκολο είναι να βρουν τοποθεσία που να έχει αυτήν την πολυτέλεια του χώρου που θα τους επιτρέψει την άνεση κινήσεων που έχουν ανάγκη για να χορέψουν. Κι όμως, οι επιλογές υπάρχουν και είναι και υψηλών προδιαγραφών.

Ο φλογερός ρυθμός του τάνγκο και η belle epoque αισθητική της αίθουσας, που προτείνουμε εδώ, υπόσχονται ένα σαγηνευτικό ταξίδι – έστω νοερό και μέσω της μελωδίας και του ρυθμού – στην αισθαντική Αργεντινή. Η περιρρέουσα artistic ατμόσφαιρα ικανοποιεί το κριτήριο και τις ανάγκες τόσο της καλλιτεχνικής κοινότητας όσο και όλων αυτών που αισθάνονται καλλιτέχνες και μοιράζονται τις ευαισθησίες τους.

Αίθουσα χορού για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης

Το ταξίδι συνεχίζεται με έναν λίγο διαφορετικό προορισμό… αρώματα, γεύσεις και μουσικές ταξιδεύουν τις αισθήσεις μας – συχνά πιο αποτελεσματικά από τα… μέσα μεταφοράς. Αν για την αποφοίτησή σας πάντα ονειρευόσασταν ένα ταξιδάκι στη μακρινή Κούβα, ίσως και να μην είναι τόσο πολυέξοδο όσα θα φανταζόσασταν.

Ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται αίθουσα, στην οποία μπαίνοντας, παρασύρεσαι την ίδια στιγμή από τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα. Η ατμοσφαιρικότητα στην διακόσμησή της, τα εξωτικά δροσιστικά κοκτέιλ και grogs (ζεστά κοκτέιλ), με την υπογραφή barista που γνωρίζουν τα μυστικά τους, οι ρυθμοί salsa, chacha και reggae και οι μπουκιές εδεσμάτων Καραϊβικής που ερεθίζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο υπόσχονται ποικίλες αισθητηριακές απολαύσεις, με μία πιο εξωτική essence για τους πιο περιπετειώδεις ή τις πιο ταξιδιάρικες ψυχές.

Αίθουσα λατινοαμερικάνικου στυλ για διοργάνωση πάρτυ αποφοίτησης

Η στιγμή της αποφοίτησης σας ανήκει. Είναι δική σας και είναι μοναδική. Γι’ αυτό και αξίζει να τη βιώσετε έντονα και γνήσια, να μην συμβιβαστείτε στα τετριμμένα και να σας μείνει αξέχαστη!