Επετειακή διοργάνωση ημέρας Αγίου Βαλεντίνου: 7 Βήματα για ένα ρομαντικό σκηνικό

-

Πίνακας Περιεχομένου

΄Ένα ρομαντικό σκηνικό που μας έρχετε απευθείας στο μυαλό είναι τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα, οι απολαυστικές σοκολάτες και η συναισθηματική μουσική. Όσο πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου, τόσο και η ανάγκη να εντυπωσιάσεις ή να κατακτήσεις το έτερο σου ήμισυ αυξάνει το άγχος των ερωτευμένων!

Παρακάτω σας δείχνουμε τα 7 βήματα που πρέπει να δοκιμάσεις για να κάνεις τη διαφορά και να δημιουργήσεις μια μοναδική μέρα για τον εορτασμό του Αγιου Βαλεντίνου της δική σου ιστορίας αγάπης. 

Βήμα 1ο: Επενδύστε μελωδικά στη μοναδικότητα

Πολύχρωμη γιορτή Αγίου Βαλεντίνου

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά διοργανώνοντας κάτι ξεχωριστό εκτός σπιτιού, υπάρχουν πολλές αίθουσες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικά ρομαντικό σκηνικό Αγιου Βαλεντίνου για μια αξέχαστη μοναδική βραδιά στις 14 Φεβρουαρίου. Εσύ δεν έχεις παρά να βρεις την κατάλληλη για σένα.  

Πολύτιμο εργαλείο στην ανεύρεση της ιδανικής αίθουσας συνιστούν τα φίλτρα αναζήτησης της  πλατφόρμας StageYourIdea που σας επιτρέπουν εύκολα και γρήγορα – με λίγα μόνο κλικ – να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε, λόγου χάρη, να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας χρησιμοποιώντας το κουμπί με την ένδειξη Εικονίδιο υπόδειξης φίλτρων. Έπειτα, εντοπίζοντας αυτά που βρίσκονται στην κατηγορία ‘Ο Αιθουσάρχης Επιτρέπει’ μπορείτε να εξειδικεύσετε την αναζήτηση αιθουσών σύμφωνα με τους κανόνες που αρμόζουν στις ανάγκες σας. Έτσι, αν επιλέγατε το φίλτρο αναζήτησης ‘Να Φέρεις Το Δικό σου DJ’ θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να αναπαράγετε τη μουσική της επιλογής σας μέσω ενός εξωτερικού σας συνεργάτη.

Χρησιμοποιήστε την εικονική περιήγηση για να δείτε όλα τα στοιχεία της αίθουσας που σας ενδιαφέρει, π.χ. αν υπάρχει DJ booth, υπερυψωμένη σκηνή ή/και κατάλληλος μουσικός εξοπλισμός.

Επιπρόσθετα, το αίτημα κράτησης που στέλνετε είναι δωρεάν οπότε δεν έχετε κανέναν λόγο για να μην αποπειραθείτε να προσεγγίσετε τους Αιθουσάρχες τους. Απλά φροντίστε να στείλετε τα δωρεάν αιτήματα κρατήσεων νωρίτερα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η ζήτηση για τη συγκεριμένη βραδιά θα είναι αναμφίβολα αυξημένη! Μην το αμελήσετε, λοιπόν!

Αν χρησιμοποιήσετε, λοιπόν, το παραπάνω φίλτρο θα εντοπίσετε την αίθουσα που θα σας δώσει τον απόλυτο έλεγχο στη μουσική επένδυση της βραδιάς. Το αποτέλεσμα θα είναι να επιλέξετε όλα τα αγαπημένα σας ρομαντικά τραγούδια, το καθένα και με ένα ξεχωριστό νόημα για τη δική σας ιστορία αγάπης. 

Βήμα 2ο: Σχεδιάστε ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό Αγιου Βαλεντίνου

Σελίδα Αναζήτησης με αίθουσες για εορτασμό με αλλαγές στη διακόσμηση
Σελίδα Αναζήτησης Αιθουσών στην StageYourIdea πλατφόρμα

Επίσης, υπάρχουν αίθουσες, οι Αιθουσάρχες των οποίων επιτρέπουν αλλαγές στη διακόσμησή τους όπου κατ’ αντιστοιχία σας προσφέρεται η ελευθερία να χτίσετε ένα απόλυτα εξατομικευμένο ρομαντικό σκηνικό. Η διακόσμηση είναι ίσως το πιο ισχυρό στοιχείο που θα εξασφαλίσει ρομαντική διάθεση.

Το νόημα είναι να ενσωματώσετε στις διακοσμητικές σας επιλογές, μικρά σύμβολα αγάπης και αντικείμενα που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία, καθώς αφηγούνται συγκεκριμένες και προσωπικές ιστορίες.

Αυτό προσφέρει στην όλη ατμόσφαιρα μια άυρα αυθεντικότητας, μακριά από καθετί το εμπορευματοποιημένο, μαζικό και ομοιόμορφο.   

Βήμα 3ο: Ρομαντική πρωτότυπη ιδέα – χειρόγραφη κάρτα Cameo

Πρωτότυπο ρομαντικό δώρο ευχετήρια κάρτα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ως StageYourIdea μας αρέσουν οι καινοτόμες ιδέες… μια πρωτότυπη ρομαντική ιδέα χειρόγραφης κάρτας, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Cameo και τη λειτουργία που σας προσφέρει με την ευχετήρια κάρτα που περιέχει QR code το σκανάρισμα του οποίου μεταβαίνει στο βίντεο όπου κάποιος διάσημος / σταρ του Hollywood, και όχι μόνο, (που θαυμάζει το αγαπημένο σας πρόσωπο, του) δίνει την ευχή που επιθυμείτε, ως προσωπικό βίντεο μήνυμα!

Πως λειτουργεί

Η προσθήκη μιας κάρτας για την παράδοση του βίντεο Cameo είναι απλή:

1) Κάντε κράτηση για το εξατομικευμένο βίντεο Cameo από το αστέρι της επιλογής σας μέσω της κανονικής φόρμας κράτησης στο προφίλ τους.

2) Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα δείτε την επιλογή προσθήκης φυσικής παράδοσης κάρτας.

3) Επιλέξτε ένα από τα δημιουργικά σχέδια καρτών.

4) Γράψτε μια προσωπική σημείωση και συμπληρώστε τα στοιχεία της διεύθυνσης — η κάρτα θα ταχυδρομηθεί απευθείας στον παραλήπτη σας για εσάς, μόλις ο διάσημός σας εκπληρώσει το αίτημά σας στο Cameo. Μπορείτε όμως και να την ταχυδρομήσετε σε εσάς ώστε να έχετε την ευκαιρία να την δώσετε εσείς αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια της ρομαντικής σας βραδιάς.

Να είστε προετοιμασμένοι για μια εκπληκτική αντίδραση όταν την λάβουν! Συμβουλή μας είναι να απαθανατίσετε την αντίδρασή τους σε βίντεο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Βήμα 4ο: Ρομαντικό σκηνικό Αγιου Βαλεντίνου με μπαλόνια

Μπαλόνια ένδειξη αγάπης για την ημέρα του αγίου βαλεντίνου

Το ρομαντικό σκηνικό έχει ως εξής: γεμίστε δώδεκα ή περισσότερα κόκκινα, ροζ ή λευκά μπαλόνια με ήλιο. Τοποθετήστε  γύρω από τον χώρο που θα κάθεστε, είτε στο πάτωμα κάπου στερωμένα είτε δεμένα να αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια σας. Γράψτε μικρά τρυφερά λόγια με πολύρωμους μαρκαδόρους και με μεγάλα ευανάγνωστα γράμματα σε μικρά κομμάτια χαρτί ή και χαρτόνια. Κάντε ένα τρύπημα σε μια γωνιά του κάθε σημειώματος και περάστε ένα κομμάτι σπάγγο ή ακόμη καλύτερα κορδέλα και στερεώστε το στον κόμπο του μπαλονιού.

Αυτά τα ολιγόλεκτα σημειώματα θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνουν λόγους για τους οποίους αγαπάτε το σημαντικό σας πρόσωπο ή αναφορές σε συγκεκριμένες κοινές αναμνήσεις σας. Σκεφτείτε πόσο ρομαντικό σκηνικό θα ήταν να δημιουργούσατε έτσι μια σειρά από ιδιαίτερες στιγμές, ένα ευφάνταστο χρονολόγιο της σχέσης σας που θα υπερίπταται πάνω από τα κεφάλια καθόλη της διάρκεια της βραδιάς. Ίσως μάλιστα να συνοδεύσετε την ανάμνηση με μια φωτογραφία για να οπτικοποιήσετε την κατασκευή ακόμη περισσότερο. 

Και αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας, αναλογιστείτε μόνο πόσο ξεχωριστό φόντο είναι αυτό για τις φωτογραφίες σας που θα απαθανατίζουν αυτό τον μοναδικό εορτασμό του Άγιου Βαλεντίνου.

Βήμα 5ο: Επενδύστε στην αίσθηση της γεύσης

Cookies που παραπέμπουν στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν η μαγειρική είναι το κρυφό σας ταλέντο ή αν το έτερο σας ήμισυ είναι θιασιώτης της άποψης ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι, τότε μην παραμελήσετε το αισθητήριο της γεύσης!

Κάνοντας χρήση των φίλτρων αναζήτησης, όπως το να (σας) διατίθεται κουζίνα ή να επιτρέπεται το μαγείρεμα θα μπορέσετε να εντοπίσετε την αίθουσα που θα σας επιτρέψει να πειραματιστείτε με την κουζίνα της. Αν θέλετε απλά να φέρετε τα δικά σας εδέσματα, στο πατώντας πάνω στο κουμπί “Τιμή” θα βρείτε τα φίλτρα προσδιορισμού της τροφοδοσίας.. επιλέγοντας την παροχή Φαγητού και Ποτού από τη δική σας μεριά. Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας και μπορεί να σας συνδράμει αν παρουσιαστείτε με ερωτήματα κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής σας πλοήγησης στη πλατφόρμα StageYourIdea.

Δεν είναι απαραίτητο να διοργανώσετε ένα ολοκληρωμένο γκουρμέ δείπνο. Μπορείτε απλά να αρκεστείτε σε έναν και μόνο γευστικό πειρασμό, αρκεί να είναι αυτός στον οποίον το έτερο σας ήμισυ δεν μπορεί επ’ουδενί να αντισταθεί! 

Διάφορα γλυκίσματα είναι μια πολύ καλή αλλά και σχετικά εύκολη λύση. Κομμάτια καραμέλας, γλειφιτζούρια, και τυλιγμένα λαχταριστά σοκολατάκια μπορούν να αποτελούν και το ντεκόρ του τραπεζιού, απαραίτητη λεπτομέρεια της Αrt de la table Αγίου Βαλεντίνου.

Cupcakes σε σχήμα τριαντάφυλλου για μια ρομαντική βραδιά αγίου βαλεντίνου

Ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα cupcakes είναι ένα ακόμη νόστιμο must της ημέρας. Καθώς ομολογουμένως δεν αποτελεί ιδιαίτερα… πρωτότυπη ιδέα, θα προτείναμε να τα σχεδιάσετε οι ίδιοι με σαντιγύ και πάστα ζαχαροπλαστικής, έτσι ώστε να δημιουργήσετε σχήματα και φιγούρες που θα κουβαλούν κάποιο μυστικό μήνυμα για το έρετο σας ήμισυ.

Η λογική πίσω από αυτήν την ιδέα είναι παρόμοια με την πιο πάνω με τα μπαλόνια. Με άλλα λόγια, σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε λίγο πιο δημιουργικά, να ξεχωρίσετε μία ή περισσότερες στιγμές που καθόρισαν τη σχέση σα ςκαι να αναφερθείτε σε αυτές μέσα από το στόλισμα του cupcakes. Μικρογραφίες, λεπτομέρειες φωτογραφίας, μια ημερομηνία, πέρα από τις αναμενόμενες καρδούλες, αρκουδάκια και αστεράκια είναι κάποιες ιδιαίτερες επιλογές.

Βήμα 6ο: Κόκκινο…παντού

Αίθουσα ιδανική για τον εορτασμό του αγίου βαλεντίνου

Τίποτα δεν φέρνει στο νου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περισσότερο από το πορφυρό χρώμα του έρωτα, το οποίο συνειρμικά μετατρέπει οποιοδήποτε περιβάλλον σε ρομαντικό σκηνικό.

Αντί να πονοκεφαλιάζετε με την διακόσμηση που καλείστε να προετοιμάσετε γιατί να μην αρκεστείτε στα πιο ουσιώδη και να επιλέξετε μια αίθουσα με ρομαντικά στοιχεία που θα αναπαράγουν την ατμόσφαιρα που οραματίζεστε; Στην StageYourIdea πλατφόρμα θα βρείτε ιδιαίτερους χώρους διοργανώσεων για τον εορτασμό κάθε περίστασης.

Βήμα 7ο: Με τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων

Ναι, ο Άγιος Βαλεντίνος δεν έχει μόνο το ιδιαίτερο χρώμα του αλλά και το αντίστοιχα μοναδικό του άρωμα. Αν και η ημέρα αυτή χωρίς τριαντάφυλλα, δεν νοείται, μην διστάσετε να καταφύγετε και σε άλλα λουλούδια, που γνωρίζετε χωρίς αμφιβολία ότι αρέσουν περισσότερο στο έτερο ήμισυ σας.

Το λουλούδι είναι αναντικατάστατο στοιχεί ντεκόρ για της 14η Φεβρουαρίου, αλλά ο βαθμός με τον οποίο θέλετε να το συμπεριλάβετε στο ρομαντικό σκηνικό Αγιου Βαλεντίνου σας είναι κάτι που θα αποφασίσετε μόνοι. Με άλλα λόγια, αναμφίβολα και μια εντυπωσιακή κατασκευή με τριαντάφυλλα θα πρσδώσει κάτι το παραμυθένιο στο ρομαντικό σκηνικό διοργάνωσης της ημέρας του Αγιου Βαλεντίνου, όμως, συχνά πιο διακριτικές χειρονομίες κάνουν τη διαφορά.

Πέρα από το κλασικό κόκκινο μπουκέτο που ποτέ δεν προδίδει ούτε απογοητεύει, θα μπορούσατε καταφύγετε σε λίγο πιο ευφάνταστους ευωδιαστούς πειραματισμούς. Πάρτε ένα ένα τριαντάφυλλο, για παράδειγμα, και δέστε τα με κορδέλα κόκκινη συγκεκριμένα στοιχεία της διακόμησης για να τα τονίσετε και να οδηγήσετε εκεί το βλέμμα. Για παράδειγμα, στα σημειώματα με τα μπαλόνια που προτείναμε παραπάνω ή γύρω από τα cupcake. Μια άλλη ιδέα θα ήταν τα τριαντάφυλλα να είναι επιμελώς ατημέλητα ερριμμένα στο πάτωμα από την είσοδο της αίθουσας μέχρι το προκαθορισμένο τραπέζι ή γωνιά σας, διαγράφοντας έτσι την διαδρομή.

Μια ακόμη κλασική ιδέα είναι τα ροδοπέταλα στο τραπέζι ανάμεσα στα σοκολατάκια ή ακόμη και στο πάτωμα, ακριβώς στο σημείο που βρίσκεστε. Σκεφτείτε την αίσθηση του να πατάτε κυριολεκτικά σε ένα χαλί – κυριολεκτικά – από βελούδινα κατακόκκινα ροδοπέταλα.